Shisha shop

Je vermaakt je wel even in de online shisha shop, waar je onder meer een nieuwe waterpijp koopt; van een mooi instapmodelletje om het eens te proberen tot prachtige waterpijpen die extra groot en voorzien zijn van tal van accessoires. Nieuwe ontwikkeling binnen het roken van de waterpijp en dus ook relatief nieuw in de shisha shop is steam stones, een gezondere manier van het roken van de waterpijp.

Kies je voor simpel of voor een waterpijp met een meer mystieke uitstraling?

In de shisha shop ben je echter vooral voor een nieuwe waterpijp. Wil je een Aladin of een fraaie uitvoering van Khalil Mamoon? Je vindt een geschikte waterpijp voor iedereen. Bekend merk is Aladin, dat in de Bali een bijzonder stijlvolle en welhaast mystieke waterpijp in de aanbieding heeft. De waterpijp heeft een schitterende glasbowl en is 65 centimeter hoog. De ervaren rokers van de waterpijp zweren bij deze uitvoering vanwege de goede constante flow die gevoeld wordt als je deze shisha gebruikt.

Shisha kopen

Behalve waterpijpen vind je ook tal van accessoires in de shisha shop

De shisha shop biedt echter veel meer. Zo koop je er uiteraard ook je waterpijp tabak in verschillende fruitsmaken tegen vaak aantrekkelijke prijzen en kun je naar hartenlust zoeken naar de verschillende shisha accessoires die beschikbaar zijn. Wat te denken van waterpijpkopjes, vazen, waterpijpslangen, schoonmaakborstels en kolentangen? Het is er allemaal in de moderne shisha shop, waar alle facetten van het roken van de waterpijp die aandacht krijgt die het ook verdient. Opvallend is overigens in het aanbod van waterpijpen het verschil tussen de functionele waterpijpen en de vaak zelfs wat mystiek uitvoeringen die er zijn.

Steam stones: roken zonder teer en nicotine

Nieuw, of relatief nieuw, in het aanbod van de gemiddelde shisha shop is wel het aanbod steam stones. Met steam stones rook je gezonder. Het alternatief voor waterpijptabak bevat geen teer en nicotine en is er ondertussen al in meer dan dertig verschillende smaken als bijvoorbeeld framboos, fruit mix, bosbessen en ook aardbeien. En zo is ook het roken van de waterpijp met de tijd mee gegaan. Nadrukkelijk zelfs. Dat zie je met name terug in het enorme aanbod dat de shisha shop van nu te bieden heeft. Aan alles is gedacht en je kunt prima voor weinig geld je waterpijp roken. Je kunt er echter ook prima je geld kwijt als je dat wilt want de prijsverschillen tussen de waterpijpen zijn fors.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *